Linkin Park a VOLT-on: Erre megérte várni

Chester Bennington, Linkin Park (2017) | Fotó: Gigwise

1 találat

 1. Hungarian Skumfuk szerint:

  Sry, de olyan számuk nincs, ahol azt énekeltük volna, hogy “ájj-ájfílszónáámb”… 😀 (“I’ve become so numb” nem pedig “feel”)
  Az új albummal nekem egyáltalán nem az a gondom, hogy valami mással próbálkoztak vagy hogy pop. Egyszerűen középszerű. Így is van rajta szám, ami tetszik, de pl. a Heavy-től kiakadok, a “Why is everything so heavy” egy catchy félsor, de ettől függetlenül borzasztóan unalmas, jellegtelen szám, mind zeneileg, mind a szöveget illetően és ez elmondható az album nagyrészére, én ezért nem szeretem.
  Annak örültem, hogy minden albumról sikerült 1-1 dallal előrukkolni és hát na: egy ilyen diszkográfiával nehéz úgy előállni egy másfél órás koncertre, hogy aztán ne maradjon valami hiányérzet, így is kitettek magukért. Külön örültem Mike Shinoda rövid Fort Minor-os részletének.
  Számomra az egyetlen negatívum, hogy ez számukra inkább volt “egy a sok közül” koncert, ami érthető valamilyen szinten, de engem azért zavart, hogy semmi kiszólás nem volt a közönség felé, se egy elejtett “ez az első koncertünk Magyarországon” félmondat. Lenyomták a kötelezőt, mint azt teszik máshol, de semmi kis személyes elemet nem tettek bele.
  Már pár éve nem vagyok olyan nagy rajongójuk, de folyamatosan követem őket és mindig kiváncsian várom az új albumokat, így aztán széles mosollyal mondhatom, hogy végre láthattam őket élőben és ráadásul egy remek koncerten.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.