Új Blink album 2009-ben?

No Responses

 1. antiu says:

  ennek semmi értelme

 2. Mark says:

  Akkora para volt köztük? Beleolvastam én is Mark blogjába, meg is lepődtem, h mi ez, h újra beszélnek… Csak Tom volt, aki különvált, Travis+Mark együtt csinálták a +44-t. na mindegy, azért egy koncertet tuti nem hagynék ki!:D

 3. Gergőxc says:

  szerintem van értelme, mert azt tudjuk, h anno nagyon összevesztek és nem beszéltek, most meg beszélnek, de nem került még szóba a zenekar. nem csoda, hadd örüljenek egymásnak egy pöppet. blinkblinkblinkblinkXDXDXDXD

 4. Bumpi007 says:

  Hogyne lenne értelme ??
  Szerintem szuper lenne,ha újra összeállnának és egy új lemezt is kidobnának !
  De ha ez a reklám helye akkor Tom új együttesét is említsük meg : Angels and Airwaves . 😉 😛

 5. Karesz says:

  Hát nem lenne egy rossz dolog, mert rohadt jól csinálták!! Én nagyon örülnék neki, ha újra összeálnának, nagyon szeretem a zenéjüket!!!

 6. Gina says:

  Minek nincs értelme??? Hogyha ezt itt, most találták volna ki, tényleg nem lenne értelme az egésznek.De a bizonyíték ott van Mark blogjában.
  Egyébként én picit félek…nagyon szeretném, hogy legyen új album, de…eléggé megöregedtek, és tudom, hogy nekik sose nő be a fejük lágya, de…félek, hogy csalódni fogok. DE semmisembaj, csak legyenek újra együtt, egy csapat! :)))

 7. karesz says:

  jah, és egyéééé moszatot!!!::D:D:D:D:D

 8. 182 says:

  Ha már reklám, akkor ezeket ajánlom a figyelmetekbe:
  http://plus44.lap.hu/, http://blink182.lap.hu/

 9. flúgos182 says:

  Igenis van értelme!!!! 2005 óta ezért imádkozom!!!!!!!!! Az AVA fantasztikus zeenét csinál, Tom révén, Plus44 is király, de a BLINK182 utolérhetetlen!!!!!!!!!!!!!Azt senki nem tudja lealázni!!!!!!! TOM DELONGE FOREVER!!!!!!!

 10. erre én nemismondanék mást, csak annyit, hogy tom miatt ment szét a blink. deazér tomforever gondolkodjálmár. erre mondják azt, hogy beszélő név? (flúgos)

Leave a Reply

Your email address will not be published.